Modellenbureau Supreme models

Supreme models richt zich op commercieele bedrijven

Voor wie bedoeld?

Supreme models richt zich op de bekende namen in Nederland die op korte termijn een goed en kwalitatief model zoeken voor een foto of videoshoot. Juist door te werken met professionele bedrijven en particulieren behouden we ook een waarborging van kwaliteit. In de modellenwereld komt het vaak neer op tijdnood, last minute opdrachten in verband met uitval en natuurlijk het harde werk in de definitieve product. Indien u vandaag nog een last minute model zoekt, staat het vrij om contact op te nemen met Supreme models. Wij proberen u op een spoedige mogelijk wijze te helpen. Supreme models beschikt onder de vereiste papieren waaronder een KVK, een VAR verklaring en kunnen wij een digitale factuur versturen voor geleverde diensten. Als u vragen heeft kunt u emailen met info@suprememodels.nl. Wij streven binnen 24 uur een reactie.

 

Gebruik materiaal

Op foto's, video's en overig materiaal behoort natuurlijk auteurs en portretrecht. U als opdrachtgever beschikt over het materiaal als auteursrecht zijnde en het model over het portretrecht. Het geschoten beeldmateriaal mag daarom alleen gebruikt worden voor de daadwerkelijke opdracht. Een model moet na afloop ook beschikking hebben over het gemaakte beeldmateriaal. Tenzij er andere voorwaarden gelden die u met een model voorafgaand met een opdracht bespreekt, zijn deze standaard van toepassing. Wij adviseren ten alle tijde de gemaakte afspraken en / of eventueele voorwaarden altijd op papier te hebben, zodat hier geen misverstand over kan ontstaan.

 

Niets moet alles mag

Supreme models houdt van een open en duidelijke visie. Dat wil zeggen dat een model op haar manier een opdracht kan vervullen, zonder dat hier een 'moet' of dwangmatige situatie voor ontstaan moet. Niemand vind het prettig om met tegenzin iets te doen. Daarom is het belangrijk dat zowel opdrachtgever als model goed op elkaar zijn afgestemd voor een prettige samenwerking. Supreme models is geen website waar modellen zijn te boeken voor erotische (sexueele) diensten. Bij constatering of voor het ontvangen van klachten kunnen wij algemene toegang tot de website ontzeggen, en in extreme gevallen de politie inschakelen en aangifte doen.

 

Onze referenties

Voor een overzicht van onze referenties bekijk referenties. Wij werken er hard aan de lijst van onze portfolio blijvend bij te werken.

Modellen agency Supreme Models

Het beste uit jezelf halen is het streven van Supreme models.
Supreme modellen bureau
Professioneel en ervaren Professioneel en ervaren
Nederlandse modellen Nederlandse modellen
Kritisch & helder Kritisch & helder