Modellenbureau Supreme models

Alle belangrijke vragen voor je op een rij - "faq".

Veelgestelde vragen

Inschrijven op Supreme models - Wij behandelen alle inschrijvingen op de website onder inschrijven als model via de email en / of skype. Bij acceptatie zullen wij een verdere lijst met vragen schriftelijk naar je toesturen op waarop je deze dient te beantwoorden. Met jouw gegevens gaan wij ten alle tijde discreet om, deze zullen nooit worden gepubliceerd op de website van Suprememodels.nl dan behalve de publieke informatie die je opgeeft als model. Gegevens worden ook niet op de website opgeslagen, om te voorkomen dat deze mogelijk uit komen te lekken. Jouw privacy als model is dus zoveel mogelijk gegarandeerd.

 

Vermeld worden op Supreme models - Na acceptatie zal je publiekelijk worden vermeld op Suprememodels.nl samen met andere modellen. Wij gaan nu hard voor je aan het werk om de juiste opdrachtgever te vinden en je te casten als model. Ook kan een opdrachtgever jou direct via de website benaderen. Zaken zoals reiskosten, vergoedingen en dergelijk dienen met opdrachtgever te worden overlegd. Ook vind je bij een contact verzoek nuttige info in de email die je in acht kunt nemen.

 

Gebruik foto/video-materiaal - indien je een opdracht bent aangegaan met een opdrachtgever dan behoort het materiaal exclusief tot de opdrachtgever alleen, tenzij anders afgesproken. Het promoten of laten zien van dit materiaal mag met uitzonderlijk schriftelijke toestemming. Het gebruik van materiaal door derden zonder toestemming is niet toegestaan.

 

Speciale acties en meer - Om het leuk voor modellen bij Supreme models te houden organiseren wij eens in de tijd acties. Dit kan een gratis fotoshoot zijn, een dagje uit of meer. Hou daarom altijd de email in de gaten voor nieuwe berichten van Suprememodels.nl.

Modellen agency Supreme Models

Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.
Supreme modellen bureau
Professioneel en ervaren Professioneel en ervaren
Nederlandse modellen Nederlandse modellen
Kritisch & helder Kritisch & helder