Modellenbureau Supreme models

Over Supreme Models - kritisch en helder

Modellenbureau Supreme models

Door een wildgroei van websites in de modellen branche is het lastig zoeken voor een goede opdrachtgever naar het juiste model. Niet alle info is actueel, niet alle foto's zijn even oprecht en recensies over modellen ontbreken vaak. Bij Supreme models willen wij de juiste doelgroep van opdrachtgevers bereiken met modellen geschikt voor televisie, glamour, fashion, websites & andere media. Bij Supreme models werken wij er hard aan dat de informatie op onze website actueel is, modellen die vermeld staan ook beschikbaar zijn en met regelmaat acties zullen houden om onze doelgroep blijvend te bereiken. Supreme models is voor ieder geschikt vanaf 18 jaar die als professioneel model aan de slag wil op basis van normale of semi-erotische opdrachten. Voor meer informatie zie onze pagina met inschrijven als model.

 

Het juiste model

Bij Supreme models vinden wij het belangrijk dat voor iedere opdracht, er ook het juiste model voor moet zijn. Iemand met de juiste houding, looks en gezichts uitdrukking is 1 van de kernpunten van een geslaagde foto of videoshoot. Onze acquisitie bestaat uitsluitend uit modellen met ervaring, een minimale referentielijst en duidelijke foto's inclusief een omschrijving. Op onze pagina met nederlandse modellen is een selectie beschikbaar die getoetst zijn door Supreme models. Voor het boeken van een model kunt u via onze website hoogstpersoonlijk een reactie naar het model naar keuze versturen. Dankzij actie's die met regelmaat worden gehouden blijft het bij Supreme models ook leuk voor modellen en bieden wij deze een mogelijkheid om door te groeien. Voor meer info zie ook referenties of volg inschrijven als model.

 

Misstanden Modellen branche

Bij Supreme models zijn wij helaas van de vele misstanden binnen de modellenbranche op de hoogte. Wij willen voorkomen dat een model of opdrachtgever dia via Supreme models op de verkeerde wijze met elkaar om zullen gaan. Hiervoor worden dan ook tips aan modellen verstrekt die zich hebben ingeschreven via de website, om zo een zo prettig mogelijk carriere als professioneel model te kunnen doorstaan. Wij zijn tegen het uitbuiten van modellen in de meest verkeerdste zin, en vinden dat ook opdrachtgevers zekere verantwoording hebben als het komt op het shooten van modellen. Er zijn inmiddels vele televisie, kranten en website artikels gemaakt die misstanden aankaarten en bevat voor modellen en / of opdrachtgevers dan ook nuttige informatie om over te waken. Bij Supreme models vinden wij dat modellen actief in de modellen branche een goede en veilige looptijd als model moeten hebben. Wanneer u een klacht of opmerking heeft staan wij voor deze feedback natuurlijk open.

Modellen agency Supreme Models

Het beste uit jezelf halen is het streven van Supreme models.
Supreme modellen bureau
Professioneel en ervaren Professioneel en ervaren
Nederlandse modellen Nederlandse modellen
Kritisch & helder Kritisch & helder