Modellenbureau Supreme models

Modellen gezocht voor casting en deelname.

Modellen gezocht

Supreme models is een nederlands modellen en castingbureau voor modellen vanaf 18 jaar en ouder. Onze doelstelling is om modellen beschikbaar te stellen voor opdrachten in glamour, mode, fashion, televisie en digitale media waaronder internet of magazines. Wij zijn wegens grote vraag naar modellen opzoek naar dames vanaf 18 jaar die weten wat ze willen, kritisch zijn en naast brains ook de looks hebben. Het streven van Supreme models is bekende opdrachtgevers te voorzien van alleen het beste en zorgen voor een podium in de meest begeerde kanalen. Voor referenties zie ook referenties waar je enkele referenties van Supreme models kunt vinden.

 

Nederlands model

Het inschrijven op de website van Supreme models is relatief eenvoudig, maar de toelating kritisch. Omdat wij een bepaalde visie over modellen hebben zullen wij ook met oog voor detail letten op wie zich zoal inschrijft op de website en of zij voldoet aan het profiel van Supreme models. Bij Modellen gezocht voeren wij ook een introductie-gesprek wat niet alleen een kennismaking oplevert maar ook veel vragen beantwoord kunnen worden. We willen bij Supreme models zeker zijn dat een nieuwe aanmelding ook past binnen onze doelgroep die wij willen aanspreken. Ben jij het model dat wij mogelijk zoeken? Zie dan onze pagina met inschrijven als model.

 

  • - Modellen gezocht voor televisie opnames, live programma's en figuranten.
  • - Modellen gezocht voor publicatie magazines, internet websites en digitale media.
  • - Modellen gezocht voor optreden evenementen, festivals en meer.
  • - Modellen gezocht voor fotoshoots, normaal of semi erotisch lingerie.

 

Het werk als model gezocht kan leiden tot financieele vergoedingen en referentiemateriaal als model voor een portfolio. Hebben wij je aandacht inmiddels gewekt? Bekijk dan voor meer info onze website of surf direct door naar inschrijven als model.

Modellen agency Supreme Models

Per direct modellen gezocht voor freelance of casting opdrachten.
Supreme modellen bureau
Professioneel en ervaren Professioneel en ervaren
Nederlandse modellen Nederlandse modellen
Kritisch & helder Kritisch & helder